Glashandel Piket staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft u een kapotte ruit twijfel dan niet om contact op te nemen met onze 24 uurs nooddienst 070-3551262 .Heeft u een lekke ruit? wilt u van enkel naar dubbel glas? Of wilt u een gewoon een andere ruit geplaatst hebben? Wij komen het vrijblijvend inmeten, geven u advies, bestellen het juiste glas op maat en komen het vervolgens voor u plaatsen op afspraak.

Glashandel Piket is een snel en dynamisch bedrijf dat alle soorten glas levert en plaatst. 24-uurs dag/nacht en weekend servicedienst voor spoed en noodgevallen Wij leveren alle soorten glas van enkel glas tot HR++ Glas alle soorten figuurglas, dak beglazing, zonwerend glas, gelaagd/gehard glas en alle soorten isolatie glas. Wij leveren aan particulieren , winkels en kleinbedrijven

Bij ons kunt u terecht voor:

 

  • Het maken van sleutels
  • Het repareren van sloten
  • Beveiliging

Wilt u nieuwe sloten of een sleutel bij laten maken? Kom gerust langs en u kunt een afspraak maken of direct een sleutel bij laten maken. Als u buiten gesloten bent en u kan niet meer naar binnen of u bent uw sleutel vergeten zijn wij ook 24/7 te bereiken op 070-3551262.

Een mooie afwerking op uw spiegel ? of wilt u graag een nieuwe glasplaat voor in de nis van uw badkamer , of heeft u een nieuwe tafel gekocht waar u een mooie glasplaat naar dikte op wilt hebben ? Door het glas te slijpen en polijsten is het veilig en mooi! Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen.

Bij Glashandel Piket is bijna alles mogelijk ! Achterwanden in diverse kleuren voor keukens , het zandstralen van patronen in diverse soorten glas , geboortespiegels die gezandstraald zijn met de geboortegegevens ter geschenk aan iemand en vele andere mogelijkheden. Kom gerust langs om uw ideeën te bespreken.

Glas kan door middel van UV verlijmen aan elkaar worden verbonden. Moderne technologie heeft de ontwikkeling van lijmstoffen mogelijk gemaakt met mogelijkheden die tot voor kort onmogelijk waren. Er is een breed spectrum aan lijmsoorten die zolang wordt voldaan aan een aantal voorwaarden glas onzichtbaar kan worden verlijmd met glas, aluminium of RVS.

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk glas niet te maken viel. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Men treft glas in lood wel aan in oude herenhuizen, maar vooral in kerken, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen. Wist u dat wij ook glas in lood ramen tussen isolatieglas kunnen plaatsen? Zo hoeft u dus niet meer te kiezen tussen glas in lood en dubbelglas , en kan u beide mogelijkheden samenvoegen en heeft u geen last meer van lood richeltjes meer op het glas.

0